Ljubljana okolica, Moravče, Vrhpolje pri Moravčah

Parcela

98.000 €

Splošno o nepremičnini

  • Transakcija: Prodaja
  • Vrsta nepremičnine: Parcela
  • Tip nepremičnine: Zazidljiva
  • Parcela: 656.5 m2
  • Regija: Ljubljana okolica
  • Občina: Moravče
  • Šifra: PP155

Denis Alijagić

Številka licence: 03560

  • Priključki
    ElektrikaVodaOptika

Podrobnejši opis

Posredujemo pri prodaji dveh ločenih stavbnih zemljišč. Vsaka od njiju meri 604 m2. Parcelama pripada solastniški delež na dovozni poti v izmeri 105 m2. Nepremičnini se nahajata v mirni vaški soseski. Zemljišče v naravi predstavlja travnik in se nahaja na območju, namenjenem gradnji enostanovanjskih stavb.

Za omenjeni parceli je izdelana idejna zasnova postavitve dveh enodružinskih stavb, vsaka na svoji parceli. Z upoštevanjem odmikov od meje je mogoče na vsaki od dveh parcel postaviti stanovanjsko hišo tlorisne dimenzije 13,7 m x 7,2 m (P+N), višina 8,5 m. Meje so urejene.

Orientiranost zemljišča zagotavlja obsijanost s soncem skozi ves dan. Prav tako pa je lep razgled na Moravško dolino, okoliško gričevje in Kamniške Alpe.

 

Dostop je urejen po asfaltirani občinski poti, ki se nadaljuje z dovozom v dolžini 20 m, kjer  pa je  vpisana služnost dostopa v korist vsakokratnega lastnika obeh parcel. Na dostopni poti je vsa komunalna infrastruktura (vodovod, optika, elektrika).

 

Bližina infrastrukture:

-  AC priključek Krtina je oddaljen slabih 7 minut  oz. 5 km

-  podružnična osnovna šola do 4. razreda ter vrtec: 500 m

-  trgovina, pošta, zdravstveni dom, osnovna šola, bencinski servis, cvetličarna in drugi lokali se nahajajo v Moravčah, ki so od parcele oddaljene le 4 km

Parcela bo navdušila vse, ki jim veliko pomeni kakovost bivanja, nekoliko odmaknjeno od mestnega vrveža ter z veliko možnostmi aktivnega preživljanja prostega časa v naravi, a vseeno dovolj blizu pomembnejše infrastrukture za udobno družinsko življenje. 

DODATNO:

Na željo prodajalca vas naprošamo, da na oglede ne hodite sami. Za ogled nas pokličite in z veseljem se bomo dogovorili za primeren termin.

Pogoj prodajalca je, da kupec delno prevzame stroške posredovanja.

Vabljeni na ogled!
Iščete nepremično?
Vpišite se!
Prodajate nepremično?
Naročite brezplačni posvet!

Podobne nepremičnine