Vtisi naših strank

Prodaja hiše, ki sva jo sama gradila, je bila težka življenjska odločitev. Po nekaj poskusih sva posel predala agenciji in zadeve so stekle v pravo smer. Gospod Bogdan nas je redno obveščal o poteku in bil ves čas korekten in potrpežljiv. Z veseljem ga bomo priporočali prijateljem.

 

Cvetka in Ivan B., Sevnica

Sodelovali smo pri nakupu nepremičnine in lahko izrečem same pohvale. Poleg strokovnega odnosa premorejo še mnogo pozitivne energije. Od g. Capudra sva dobila vse potrebne informacije. Resnično se je potrudil, da je vse potekalo tako, kot je treba. Samo tako naprej!

 

Dušan G., Krtina

Ko sva se z možem odločila, da greva v nakup hiše, sva se obrnila na g. Bogdana. Že prvi kontakt je bil super. Pripravil nama je nekaj ogledov, ampak najboljše je prihranil za konec. Strokovno, prijazno, nevsiljivo. Pri njem nisi samo številka, saj s svojim znanjem pomaga stranki skozi ves postopek.

Suzana in Peter K.

Zahvaljujemo se g. Bogdanu za posredovanje pri nakupu nepremičnine ter prijazen in strokoven pristop pri podaji vseh informacij.

Marija G. in Bojan A., Maribor

Z BCAktiv-om sva bila zelo zadovoljna, saj je bil odnos do prodajalcev in kupcev na visoki profesionalni ravni. Vse delo so prevzeli nase, celo fotografiranje. Dokler ni bilo resnega zanimanja, nas niti niso vpletali. Z načinom dela so naju tako navdušili, da jih bova priporočila vsem znancem.

Mojca in Marjan B., Kamnik

Sodelovanje z Bogdanom je primer zglednega in profesionalnega dela. Z njegovo pomočjo nam je v uspelo v kratkem času prodati stanovanje in kupiti hišo. In prepričani smo, da nam je prihranil marsikateri siv las. Hvala!

 

Mitja in Tanja I., Vrhnika

BCAktiv nepremičnine so naslov celovitih rešitev v svetu nepremičnin. S posluhom za kupca, strokovnostjo in odličnim poznavanjem svojega področja so potrdili naše zaupanje. Oglede, pripravo dokumentacije in organizacijo vpisov v ustrezne evidence smo jim v celoti prepustili in tako posel zaključili daleč pred rokom.

Boštjan G., Sp. Prapreče

Z izbiro BCaktiv-a smo zelo zadovoljni! Od samega začetka so nam dajali občutek, da bomo stanovanje prodali zelo hitro. Z njihovimi napotki smo zbrali potrebno dokumentacijo, oni so poslikali stanovanje ter pripeljali kupce. Všeč nam je bil njihov pristop in z veseljem bomo priporočili agencijo prijateljem.

Bernarda R., Bled

Agencije BCaktiv prej nismo poznali, navdušila pa sta nas hitra odzivnost in korekten odnos do vseh strank v postopku. Eden redkih, ki zahteva v pogodbi pridobitev uporabnega dovoljenja. Zelo smo bili zadovoljni z njihovim delom, priporočili bi ga tudi drugim.

Nejc V. Šentvid pri Lukovici

Zaradi pomanjkanja izkušenj sva s partnerjem vedela, da pri prodaji stanovanja potrebujeva pomoč izkušenega nepremičninskega posrednika. K sreči sva izvedela za agencijo BCaktiv in Bogdan naju je navdušil že na prvem sestanku. S svojim znanjem in izkušnjami je celoten posel izpeljal natančno in korektno do vseh strank.

Borut G., Maribor

Odlično, hitro in kvalitetno! V začetku leta 2020 smo se odločili za strokovno pomoč pri prodaji stare in nakupu nove nepremičnine. Prodaja stanovanja v Krtini, nakup hiše v Praprečah: BCAktiv-na nepremičninska agencija je prišla, videla in mi smo zmagali. Priporočamo, zelo smo bili zadovoljni!

Dejan L., Sp. Prapreče